Op 5 december start de nieuwe concertreeks van Clouseau in het Antwerpse Sportpaleis. De negende concertreeks, die de naam "Crescendo" kreeg, wordt volgens de groep "ongezien" en zal vol verrassingen zitten.
Spilfiguren Koen en Kris Wauters lichtten al een tipje van de sluier door te zeggen dat het een show wordt die "stil begint en luid zal eindigen".

Voorlopig staan er zeven avondshows en één middagvoorstelling op het programma. Hoeveel concerten daar nog aan toegevoegd zullen worden, blijft koffiedik kijken. "Zowel productioneel als muzikaal hebben we deze keer niet op veilig gespeeld", zei Kris Wauters. "Het moet ook een uitdaging blijven en de show moet de naam 'Crescendo' waardig zijn", ging hij verder.

Voor zanger Koen Wauters is de show op vocaal vlak van uitzonderlijk hoog niveau. Hij bekende dan ook dat er binnenkort heel wat sessies met een stemcoach op het programma staan. "We hebben in deze show geprobeerd om alle dingen die de mensen graag willen zien en horen, te vervatten", verklaarde Wauters.

"Het is de bedoeling om alle mogelijke emoties bij ons publiek los te maken." Koen Wauters verklapte ook dat hij tijdens deze concertreeks dicht bij de mensen zal staan. "Ik kom alle fans van nabij groeten, waar ze ook zitten of staan", zei Wauters mysterieus.