Ouders Kylie Minogue maken zich zorgen
Foto: rr
Kylie Minoque, die momenteel onder behandeling is voor borstkanker, is in korte tijd sterk vermagerd. Haar ouders en familie maken zich daarom ernstig zorgen over de gezondheid van hun dochter. De popster heeft het fysisch en emotioneel bijzonder moeilijk, maar ze heeft de hoop op een succesvolle genezing nog niet opgegeven.
Toch zouden onder meer haar ouders willen dat Kylie weer terug gaat naar Australië, zodat zij voor haar kunnen zorgen tijdens de behandeling tegen borstkanker. De zangeres woont nu namelijk bij haar Franse vriend Olivier Martinez in Parijs. Daar ondergaat Kylie ook chemotherapie. Maar de Australische ster maakt sinds kort ook gebruik van alternatieve behandelmethoden. Kylie drinkt bijna niets anders dan groenten- en fruitshakes en is daardoor kilo's afgevallen.

Zelf heeft Minogue het naar verluidt zeer moeilijk met de haaruitval die gepaard gaat met de chemokuur die ze volgt. De zangeres zit momenteel in de helft van de behandeling en volgens haar dokters ziet alles er tot dusver goed uit.