Queen Elisabeth II heeft iPod op zak
Foto: rr
LONDEN - De Britse koningin Elizabeth II heeft zich een zilverkleurige iPod aangeschaft. Dat schrijft de Britse boulevardkrant The Sun vandaag.
Volgens de krant ging de koningin niet zelf winkelen maar stuurde ze een bediende op pad. De 79-jarige koningin droeg haar knecht op een korting voor de iPod in de wacht te slepen. Elisabeth II koos voor een miniversie van de muziekspeler met een capaciteit van ongeveer 1500 liedjes.

,,De Koningin houdt van muziek en was ervan onder de indruk hoe klein en handig de iPod wel is'', zei een bron op het koninklijk paleis aan de krant. Volgens The Sun zouden Abba’s Dancing Queen en Everybody Wants to Rule the World van Tears for Fears tot de mogelijke kanshebbers op de koninklijke playlist behoren.

De 45-jarige Prins Andrew, die door technologie gepassioneerd is, zou zijn moeder op het idee gebracht hebben. Hij schonk haar in 2001 al een gsm. Andere bekende ,,sterren'' die een iPod bezitten, zijn president Bush, U2-zanger Bono, Robbie Williams, David Beckham en Olivier Deschacht.