Video: ,,Ga naar het licht Britney...''
Foto: ,
,,Ik wil graag zeggen hoe geweldig onze wereld is, ik kan wel huilen", het zijn de woorden van Britney Spears tijdens een interview met roddelsite x17online.com. De reporter vraagt de popzangeres of ze iets wil zeggen tegen de fans, en Britney start spontaan een lange, en vooral cynische, monoloog.
,,Laatst las ik in een tijdschrift dat ik zwanger was. Ik ben toen naar mijn moeder gegaan, en zij wist het al lang. En ze had zo gelijk. Geloof dus altijd wat de bladen schrijven.” Het is duidelijk dat Britney de spot drijft met de roddelpers. En eens ze op dreef is, is ze niet meer te stoppen.

,,Ik heb ook op tv gezien dat ik de laatste tijd nogal veel drink”, gaat Britney verder. ,,En dat is ook zo waar.” De popzangeres kan niet genoeg benadrukken hoe lief de wereld voor haar is. Zo vertelt ze enthousiast hoe een vrouw haar onlangs een goede raad gaf: ,,Ga naar het licht Britney, en ontmoet Jezus”.

Britney is de laatste maanden voortdurend in het nieuws met haar opvallende gedrag. Zo schoor ze haar hoofd kaal en werd ze opgenomen in een afkickkliniek. Er doen verschillende geruchten de ronde dat ze zou lijden aan een postnatale depressie, een eetstoornis en suïcidale neigingen.

Bekijk hier de volledige video