Toilet van Bob Dylan zorgt voor geurhinder
Foto: ©ap
De buren van Bob Dylan in het Californische Malibu zijn niet te spreken over de legendarische folk- en rockzanger. Het mobiele toilet in de tuin van de Amerikaanse artiest staat uren in de wind te stinken.
'Het begon in september', klaagt buurvrouw Cindy Emminger in de Los Angeles Times. 'Ik kon mijn tuin niet in of ik werd misselijk van de stank', zegt de 42-jarige vrouw, die met haar echtgenoot en haar zoon in het surfparadijs ten noorden van Los Angeles woont.

Volgens Emminger zorgt het mobiele toilet van de zanger voor de problemen. De toiletcabine is bedoeld voor werknemers van de artiest, onder wie beveiligingsmedewerkers.

De buren hebben nu vijf grote ventilatoren in hun tuin geplaatst om de stank zo terug te blazen, maar tegen de zeewind vanuit de tegenovergestelde richting kunnen zij niets beginnen. 'Zelfs als de blazers ingeschakeld zijn, dringt de geur ons huis binnen', luidt het.

Dylan reageert niet op de vraag van de buren om het toilet te verwijderen. De lokale overheid heeft intussen een onderzoek ingesteld naar de geurhinder.