De negentienjarige actrice Scarlett Johansson, hoofdrolspeelster in de succesfilm Lost in Translation gaat de reclame in. Ze wordt het gezicht van het nieuwe parfum van cosmeticagigant Calvin Klein. Dat parfum wordt in het najaar van 2004 wereldwijd gelanceerd met een uitgebreide reclamecampagne in kranten en op televisie. Fotograaf van dienst is Peter Lindbergh.

,,We besloten Scarlett te contracteren omdat ze zo ongelooflijk hedendaags is: hip, fris en met een werelds raffinement, ''aldus Kim Vernon van Calvin Klein. Het cosmeticamerk heeft er een handelsmerk van gemaakt om aankomend talent te boeken voor de reclamecampagnes.

Op dit moment heeft Calvin Klein een exclusief contract met topmodel Natalia Vodianova en met professionele voetballer Fredrik Ljungberg. Op de lijst met persoonlijkheden die ooit promotie maakten voor de flesjes en potjes van het Amerikaanse concern staan verder nog ondermeer: Kate Moss, Brooke Shields, Christy Turlington, Jessica Miller, Mark Wahlberg, Talisa Soto, Andie McDowell, Moby, Macy Gray en Pharrel Williams.

Scarlett Johansson sleepte net nog de prijs voor de beste actrice in de wacht van British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) voor haar vertolking in Lost in Translation. Voor diezelfde film en voor Girl with the Pearl Earring heeft ze ook een nominatie voor de Golden Globes naast haar naam staan.