Kim Clijsters: 'Wat een fantastische week in Cincinnati'
Foto: AP
Op haar blog blikt Kim Clijsters zondag terug op het toernooi van Cincinnati waar ze deze week haar comeback op het WTA-circuit vierde. De ex-nummer 1 bereikte in Ohio de kwartfinales waarin ze eervol onderuitging tegen Dinara Safina, de huidige nummer 1.

'Wat een fantastische week is dit geweest! Zo veel emoties die terugkwamen. Ik kan niet geloven dat ik vijf dagen op rij (er zat ook een dubbelspel tussen) getennist heb, de titelhouder van Stanford en Roland Garros geklopt heb en uiteindelijk tegen Dinara uitkwam', schrijft Clijsters.

'Het is me nu duidelijk waarom zij de nummer 1 is. Ze speelt voortreffelijk en is fysiek veel sterker geworden. Misschien speelt ze niet heel de match en in alle matchen op haar beste niveau, maar ze is er zeker toe in staat. Ik sta te popelen om opnieuw tegen haar te spelen. Misschien volgende week al in Toronto? Ik hoop het', gaat Clijsters verder.

'Brian, Jada en ik hebben ons goed geamuseerd. Ik was heel benieuwd hoe we het evenwicht tussen het gezinsleven en mijn leven op de Tour zouden kunnen vinden en ik kan zeggen dat dat allemaal snel in de juiste plooi gevallen is', klinkt het nog.

Vanaf maandag is Clijsters aan de slag op het toernooi van Toronto, waar ze de laatste hand legt aan haar voorbereiding op de US Open. In de eerste ronde neemt Clijsters het op tegen een kwalificatiespeelster.