Amy Winehouse verlangt weer naar ex
Foto: Daily Mail
Amy Winehouse en Blake Fielder-Civil zijn nog maar net gescheiden, of de vroegere tortelduifjes verlangen al weer naar elkaar. De 25-jarige zangeres zou haar ex-man opgebeld hebben met de vraag of hij bij haar wil terugkeren.
En Blake voelt ook weer vlindertjes in zijn buik fladderen. "Ik hou meer dan ooit van haar. Ik weet dat ook zij nog van mij houdt, hoewel we gescheiden leven", aldus Blake. "Misschien kunnen we nu alles juist doen en het niet verpesten".

Fielder-Civil zegt dat de huidige Amy hem aan de oude Amy herinnert. "Ze ziet er nu goed en gezond uit", luidt het. De 27-jarige Fielder-Civil is net als zijn vroegere echtgenote niet vies van een uitspatting en verblijft momenteel in een ontwenningskliniek. Volgens News of the World zouden de twee tijdens hun telefoontje een afspraak gemaakt hebben voor een intiem etentje.

Fielder-Civil trok na zijn vrijlating uit de gevangenis naar een ontwenningskliniek. Winehouse is ingetrokken in een nieuwe woning in het noorden van Londen, na een maandenlang verblijf op het Caraïbische eiland St. Lucia.

Het vroegere koppel scheidde midden juli. Fielder-Civil was naar eigen zeggen de ontrouw van Winehouse beu. De vijfvoudige Grammywinnares had haar overspel ook toegegeven.