Nieuwe arrestatie in zaak-Holloway
Op Aruba is een 19-jarige verdachte gearresteerd in de zaak rond de verdwijning van de Amerikaanse tiener Natalee Holloway. Een woordvoerder van justitie wou of kon niets bekendmaken over de identiteit van de verdachte, alleen dat het om iemand gaat met de initialen G.V.C.. De autoriteiten willen bovendien niet zeggen wat de verdachte te maken heeft met de verdwijning van Holloway.
Afgelopen dinsdag nog was in het Nederlandse televisieprogramma 'Opsporing Verzocht' een reconstructie te zien van de avond waarop de Amerikaanse tiener is verdwenen. De 18-jarige Holloway werd vorig jaar op 30 mei voor het laatst gezien. Op dat moment was zij in het gezelschap van de Nederlander Joran van der Sloot en twee van zijn Surinaamse vrienden. Het drietal zat een tijdje vast, maar werd vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs.

Twee weken geleden nog werd bekendgemaakt dat een nieuwe getuige zich heeft gemeld in de zaak. Onderzoekers namen op basis van de getuigenverklaring aan dat het lichaam van Holloway is begraven in de duinen in de buurt van een vuurtoren. De afgelopen weken heeft de Arubaanse politie gezocht in de duinen op het eiland.