Milos Maric smeert Bailly en Daems nederlaag aan
Foto: *
Leverkusen heeft in de Bundesliga de leidersplaats van Bayern München weer overgenomen. Bayer won met 4-2 van Mainz, nadat Bayern een dag eerder met 2-0 te sterk was geweest voor Hoffenheim. In zijn eerste wedstrijd voor Bochum smeerde Milos Maric Rode Duivels Logan Bailly en Filip Daems een 1-2 nederlaag aan.
Tim Hoogland had de bezoekers al na acht minuten op voorsprong gebracht, maar met goals van Kadlec, Barnetta en Kroos had Leverkusen de scheve situatie op het half uur al recht getrokken.

Niko Bungert maakte iets voorbij het uur de aansluitingtreffer, maar in de slotminuten zette Derdiyok de 4-2 op het bord. Bij Mainz mocht Bancé 63 minuten meespelen.

Nog in de Bundesliga verloor Mönchengladbach op eigen veld met 1-2 tegen Bochum. Logan Bailly stond de ganse wedstrijd tussen de palen bij de thuisploeg. Filip Daems maakte zijn rentree bij de Borussen na een maandenlange afwezigheid door blessureleed. Daems droeg de aanvoerdersband tot hij in de 79’ vervangen werd. Bij Bochum speelde nieuwkomer Milos Maric (ex-Gent) de ganse wedstrijd.

Uitslagen
Bayern-Hoffenheim 2-0
Frankfurt - W.Bremen 1-0
Hamburg - Freiburg 2-0
Leverkusen - Mainz 4-2
Hannover - Hertha Berlijn 0-3
B. Mönchengladbach-Bochum 1-2
Stuttgart - Wolfsburg
Schalke Nürnberg
Köln - Dortmund