LOS ANGELES - De Amerikaanse actrice Sharon Stone heeft een plastisch chirurg uit Beverly Hills voor de rechter gedaagd, omdat hij tegen tijdschriften gezegd zou hebben dat hij Stone een facelift heeft gegeven. Stone zegt dat de uitlatingen van Calabria haar carrière schaden.
In de tijdschriften Us Weekly en In Touch zijn artikelen verschenen waarin wordt geopperd dat plastisch chirurg Renato Calabria de 46-jarige Stone een facelift heeft gegeven. Calabria wordt niet als bron genoemd en ontkent met de tijdschriften te hebben gepraat, maar heeft de betreffende artikelen wel op zijn website geplaatst. Volgens zijn advocaat heeft hij dat gedaan omdat in de artikelen aandacht wordt besteed aan een speciaal soort facelift, dat door hem is ontwikkeld.

Stones advocaat stelt in zijn verzoek tot vervolging van Calabria dat de actrice bekendstaat ,,om haar natuurlijke schoonheid en aantrekkingskracht'' en dat ze nooit een facelift heeft ondergaan ,,om haar fysieke voorkomen te verbeteren''. Stone eist een onbekend bedrag van Calabria wegens smaad.