In haar nieuwste film 'The proposal' gaat Sandra Bullock voor het eerst uit de kleren. De 44-jarige actrice is zo onder de indruk van het succes van de film dat ze er aan denkt om vanaf nu elke keer naakt te gaan.
'The proposal' kwam op nummer 1 binnen in de Amerikaanse box office. Volgens Bullock komt dat door haar naaktscène. 'Ik zal vanaf nu naakt moeten gaan in elke film', vertelde ze lachend tijdens een interview met het Britse GMTV. 'Stel je voor: ik, die op mijn zeventigste, als alles al goed doorhangt, gewoon naakt verschijn in allerlei films. Dat wordt een succes aan de kassa! Iedereen zal me in zijn films willen!'

'Stomende seksscènes zijn trouwens niet de truc om geld te verdienen', onthulde Bullock. 'Je moet naakt én grappig zijn. Will Ferrel heeft dat al langer ontdekt. Is het je al opgevallen hoe hij in elke film zijn broek laat zakken? Dat ga ik vanaf nu ook doen! Voor mij dus vanaf nu actiefilms: volledig naakt!', grapte de actrice.

In 'The proposal' speelt Bullock een uitgeefster die haar assistent (gespeeld door Ryan Reynolds) dwingt om met haar te trouwen, om zo te vermijden dat ze door de immigratiedienst uit het land gezet wordt.