Paul Weller op Lokerse Feesten
Paul Weller Foto: belga
GENT - De 32ste editie van de Lokerse feesten, die plaatsvindt van 4 tot 13 augustus, heeft nog meer namen bekendgemaakt: Paul Weller, Ozark Henry, Daan, de Nederlandse Gothic-band Within Temptation, souldiva Angie Stone en de Stereo MC’s.
De festivalorganisator gaf nog meer namen weg van het programma: The Cramps, The Rasmus, The Charlatans, Flogging Molly, Masterplan en X!nk.

Peter Hook, bassist van het legendarische New Order en Joy Division, geeft een DJ-set. Hij bepaalde met zijn bas het geluid van ontelbare groepen, en stond als mede-oprichter van de Hacienda club aan de wieg van (acid) house en de dance-rock cross-over.

Paul Weller speelde in 2004 al een concert in Lokeren. Hij Kreeg intussen een Brit Award voor zijn ‘Outstanding Contribution To Music’, bracht in 2005 het album ,,As is now'' uit en heeft alweer een nieuwe langspeler klaar: ,,Catch-Flame'', een dubbel live-album.

Eerder waren al aangekondigd: Madness, Texas, Heather Nova, Bauhaus en Masterplan. Op 1 juni start de nationale voorverkoop van dagtickets.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in