Een pas getrouwd koppel uit Nieuw-Zeeland raakte er maar niet uit wiens achternaam ze nu zouden aannemen. Het stel besloot het dan maar uit te vechten op het golfterrein. De winnaar van het partijtje golf mocht beslissen welke familienaam het zou worden.
Greg Marshall en Adrienne Foley trokken in hun trouwkostuum naar het golfterrein omdat Adrienne zich er niet zomaar bij wilde neerleggen dat de vrouw altijd de naam van de man moet overnemen.

De vrouw stond niet voor een gemakkelijke opdracht. ,,Greg is een ervaren golfer. Hij speelt al jaren'', aldus Adrienne. Ze haalde echter alles uit de kast, ook naast het golfterrein. En daarbij hoorde ook wat pschychologische druk. ,,Ik liep hem al maanden te jennen met 'Gregory James Foley, dat klinkt goed.''

Haar inspanningen mochten echter niet baten. Ze verloor de wedstrijd en moest er zich bij neerleggen dat ze voortaan als Mevrouw Marshall door het leven zal gaan. ,,Volgende keer kies ik voor een wedstrijdje poolen, of toch iets waarin we alletwee even goed zijn'', lacht ze.