Topman Telindus verlaat Belgacom
Foto: rr
Jan De Schepper, vice-president corporate market van de Enterprise Business Unit en CEO van Telindus, heeft beslist om de Belgacom Groep te verlaten. Dat heeft Belgacom vrijdag gemeld.
'Na zijn waardevolle bijdrage tot de integratie van Telindus in de Belgacom Groep heeft Jan De Schepper beslist om andere opportuniteiten op te zoeken', klinkt het in een persbericht.

De Schepper startte zijn carrière als assistent aan de KULeuven, waar hij wetenschappen studeerde. In 1983 startte hij bij Telindus. Daar nam hij in de loop der jaren steeds meer verantwoordelijkheden op en bekleedde hij verschillende leidinggevende functies in het management en topmanagement.

Naast zijn activiteiten binnen de Telindus Groep en de Belgacom Groep zetelt Jan De Schepper ook in de raden van bestuur van verschillende bedrijven waaronder ADM, Inventive Designers, IOS en Nascom.

De Schepper zal tot eind 2008 bij Belgacom blijven 'om een vlotte overdracht van zijn verantwoordelijkheden te verzekeren'. Zijn opvolger zal in de komende dagen worden aangeduid, zo luidt het.