Nieuwe misstap: Tom Boonen kuste andere vrouw
Foto: photo news
Het heeft geen haar gescheeld of de relatie tussen Tom Boonen en Lore was weer afgesprongen. Nadat Boonen zijn vriendin verteld had dat hij een andere vrouw had gekust, pakte Lore haar koffers. Intussen zijn de plooien tussen het jonge koppel weer gladgestreken. In het nieuwste nummer van Story praten ze vrijuit over de zoveelste moeilijke periode in hun leven samen.
'Lore is alles voor mij. En ik was haar bijna kwijtgespeeld! Hoe kan ik mij met mijn domme kop in zoiets laten meeslepen', begint Boonen. 'Ik ben daar heel slecht van geweest. Ik ben blij dat we hier samen doorgeraakt zijn.'

Drie weken geleden ging Tom Boonen iets drinken met zijn ploegmaten. Hij ging opnieuw over de schreef. Toen hij thuiskwam, biechtte hij alles meteen op aan Lore. 'Tom is thuisgekomen en zei: 'Ik ben iets gaan drinken en het is uit de hand gelopen'. Toen heeft hij alles opgebiecht. De dag erna belde er iemand die mij dacht te verrassen met foto's van wat er was gebeurd, maar gelukkig had Tom mij al alles verteld', aldus een emotionele Lore. 'Ik kon dat niet verzwijgen. Gelukkig heb ik geen schrik om iets tegen Lore te vertellen', voegt Boonen eraan toe.

Maar voor Lore was de maat vol. 'Wees maar zeker dat er harde woorden zijn gevallen. Ik heb ook mijn koffers gepakt', vertelt ze. Boonen besefte dat het vijf voor twaalf was. 'Het moment dat Lore vertrok, was afschuwelijk. Zoiets wil ik nooit meer meemaken', zegt hij. 'Ze is het belangrijkste in mijn leven. Als het haar op een dag allemaal te veel wordt, dan stop ik met koersen', valt in de Story te lezen.

Toch wist het koppel een weg te vinden uit deze nieuwe crisis. 'We hebben het nadien uitgepraat. We hebben dit al verwerkt. De mensen mogen weten dat we een doodgewoon koppel zijn', benadrukt Lore. 'Tom is niet de duivel, en ik ben ook geen engeltje. Tom kan domme dingen doen, maar hij is er dan achteraf ook echt ziek van. Soms denk ik 'Had ik maar een megabraaf ventje', maar zo ben ik dan weer niet', weet ze.

Volgens Boonen was deze episode erger dan het hele cocaïneverhaal. 'Daar stonden we samen voor. Lore weet, na mij, het best hoe ik leef. Dat is helemaal niet zo uitbundig als dat wordt voorgesteld. In dit geval had het niet veel gescheeld of ik stond alleen. Dat had ik veel erger gevonden', beseft de Belgische kampioen.

Nu ze dit achter de rug hebben, denken Tom en Lore zelfs aan kinderen. 'Voor mij wordt dat steeds belangrijker. Lore durft ook al eens een baby in mijn armen te leggen. 'Het staat u wel', zegt ze dan', aldus Boonen.

Concrete plannen om aan een gezin te beginnen hebben ze nog niet, maar het koppel geeft toe nogal impulsief te zijn. 'Bij ons worden belangrijke beslissingen nooit gepland', weet Lore. 'De belangrijkste dingen overvallen je. Een klik op het moment, en dan doe je dat gewoon', aldus Boonen in het Story-interview.