Natalie Portman toch niet naakt
Foto: rr
De geruchten over een naaktrol voor de 25-jarige Natalie Portman zijn niet waar. De ster maakt in de film ‘Goya’s ghosts’ gebruik van een bodydouble, een invalster die de naaktscènes van beroemdheden voor haar rekening neemt. Dat heeft haar management laten weten aan het Britse persbureau Wenn.

Portman speelt in haar nieuwe film de muze van de Spaanse schilder Francisco Goya, die leefde in de achttiende en negentiende eeuw. In de film wordt ze van goddeloosheid beschuldigd en als straf uitgekleed en gefolterd. De regie is in handen van Milos Forman. Hij heeft ook het leven van Mozart verfilmd in 1984, onder de titel 'Amadeus'.

Voor de aanbidders van Star Wars-actrice, is er nog een teleurstelling. Ze zou namelijk niet meer single zijn. Vorige week werd ze gezien met haar ex Jake Gyllenhaal (Brokback Mountain, Donnie Darko). Volgens de Britse krant Daily Mirror konden ze het goed met elkaar vinden. ,,Natalie en Jake maakten een romantische wandeling aan het strand. Ze lachten en kletsten veel. Jack luisterde aandachtig naar Natalie en hing de hele tijd aan haar lippen'', aldus de ooggetuige.