NEW DELHI - De Indiase politie heeft nog drie kinderschedels gevonden in de buurt van het huis van een zakenman die verdacht wordt van moord op misschien wel 38 jonge vrouwen en kinderen. Tot dusverre zijn in en rond het huis al twintig schedels gevonden. Dit heeft de krant Times of India zondag bericht.
De schedels werden ontdekt in een riool bij het huis in Noida, een sjieke buitenwijk van New Delhi. Het onderzoek naar de veelvoudige moordzaak is inmiddels in handen van de federale recherche.

De plaatselijke politie is van de zaak afgehaald wegens incompetentie. De regering van de deelstaat Uttar Pradesh heeft om die reden zes politiemensen ontslagen en drie op non-actief gesteld. De betrokkenen wordt verweten dat zij geen onderzoek zijn gestart toen de afgelopen twee jaar steeds meer meldingen binnenkwamen over vermiste vrouwen en kinderen, 38 in totaal.

De zaak kwam aan het rollen na de ontdekking van schedels en ledematen van zeventien omgebrachte kinderen en jonge vrouwen in de achtertuin van het huis van de zakenman. De huiseigenaar en een man die als zijn bediende werkzaam was zijn gearresteerd op verdenking van ontvoering, verkrachting en veelvoudige moord. Inmiddels heeft de bediende de moord op zeker tien kinderen en vijf vrouwen bekend. Hij zei zijn slachtoffers te hebben onthoofd. De lichaamsdelen verborg hij in de achtertuin of in een open riool.

Vermoedelijk heeft de bediende in opdracht van de eigenaar van het huis gewerkt, heeft de eigenaar de slachtoffers verkracht en hebben zij de slachtoffers gezamenlijk om het leven gebracht.