LOS ANGELES - Allen Iverson scoorde zondagavond 40 punten in de zege van zijn Philadelphia Sixers tegen de Milwaukee Bucks (107-101). Minstens even belangrijk was Marc Jackson, die in het vierde kwart 20 van zijn 28 punten maakte en zo de overwinning veilig stelde.

Het was al de 58ste keer in zijn carrière dat Iverson de grens van de 40 punten haalde. Hij deelde ook 10 assists uit, maar toonde zich achteraf vooral tevreden over de prestatie van Jackson. ,,Ik was blij om Marc zo te zien domineren. Wij weten wat onze ploegmaats in hun mars hebben, maar het is leuk om het hen ook te zien doen voor het oog van 20.000 toeschouwers.''

Voor Milwaukee, dat 10 van z’n laatste 13 wedstrijden verloor, scoorden Michael Redd en Desmond Mason respectievelijk 28 en 21 punten.

LA - Orlando

De LA Lakers versloegen de Orlando Magic met 105-98, en hadden dit in grote mate te danken aan Chris Mihm en invaller Jumaine Jones. Mihm zette 25 punten (persoonlijk record) en 14 rebounds op het bord, terwijl Jones een besteseizoensprestatie scoorde van eveneens 25 punten, waaronder 7 driepunters.

Kobe Bryant voegde er nog 23 punten en 8 rebounds aan toe voor de Lakers, die voor het eerst dit seizoen twee keer op rij konden winnen.

Washington - New Orleans

New Orleans kon ook zondag geen tweede seizoenszege behalen, en verloor met 88-69 in Washington. De Hornets hebben op 19 wedstrijden slechts een winstpercentage van 5,3 procent.

Voor Washington, dat voor de negende keer in de laatste 11 wedstrijden mocht vieren, scoorden Antawn Jamison en Brendan Haywood elk 17 punten.