De 3 leidersploegen wonnen hun wedstrijden zodat ze elkaar nog steeds niks toegeven. Eerste achtervolger Kwik volgt al op 4 punten.
Kwik - AKC 13-15

Medeleider AKC heeft het behoorlijk moeilijk bij Kwik. Na 20 minuten staat het 3-3. Pas dan kunnen de rood-witten een eerste keer de leiding nemen 3-5. Die zelfde voorsprong staat er ook nog aan de rust (6-8). Na de pauze begint Kwik een inhaalbeweging en na 23 minuten komen ze 12-11 voor. AKC laat echter niet begaan en wint toch nog met 13-15.

Scaldis - ASKC 23-11

Scaldis neemt vanaf het begin de wedstrijd in handen. Er wordt vlot gescoord en ASKC biedt weinig weerwerk. Ruststand 11-5. Ook in de tweede helft hetzelfde spelbeeld met een logische 23-11 eindstand als gevolg

Putse - Floriant 11-10

Putse behaalt zijn tweede overwinning op rij en laat hiermee de degradatieplaatsen al 3 punten achter zich. Na een eerder zwak seizoensbegin komen de geelblauwen stilaan op dreef. Voor de Merelbekenaars wordt het nog en zwaar seizoen. Zij moeten volgend weekend winnen van Groen-Wit om hun kansen op behoud in 1st eklasse gaaf te houden.

Riviera - Groen-Wit 16-13

Het debacle van AKC zat blijkbaar nog in de Riviera kopjes, want ze begonnen wel erg onzeker aan de wedstrijd. De bezoekers boden dan ook meer tegenstand dan verwacht Riviera mocht dan wel de score openen maar enkele misstappen in de paarse verdediging zorgden ervoor dat er rond het kwartier povere 3 – 3 cijfers op het bord stonden. Riviera bleef onzeker presteren en de bezoekers namen de wedstrijd in handen. zo kwam er een 5 – 8 op het bord. Net voor rust kan Riviera nog milderen 6 – 8. bij de herneming blijft Riviera in het sukkelstraatje en de bezoekers ruiken hun kans en lopen zelfs uit tot 7 – 10. Met degelijke en geduldig opgebouwde combinaties begint Riviera dan toch te dominerenen na 20’ staat het 11 – 10.Een onachtzaamheid in de Riviera verdediging geeft Groen-Wit nog even de kans om gelijk te komen 11 – 11. Maar na de 13 – 11 breekt het Groen –Witte verzet.De laatste 10’ zien we een goed Riviera aan het werk. Het gaat nu weer allemaal van zelf. Ze lopen uit tot 16 – 11, de bezoekers mogen nogal gemakkelijk milderen tot 16 – 13 maar de zege is binnen.