Met Voorwaarts-Boeckenberg als topper van de volgende speeldag was er deze week niet veel spectaculairs te beleven. Beide kopploegen wonnen ruim hun wedstrijd en lopen zo nog verder uit op de rest. Borgerhout ontsnapt voor de derde keer op rij in de slotminuten.
Boeckenberg - Ganda 22-13

Boeckenberg speelde een stevige eerste helft , scoorde vlot langs herenzijde en ging dan ook rusten met een 12-5 voorsprong. In de tweede helft namen de Boeckenberg dames het scoren over , al kwam ook Ganda iets nadrukkelijker in de wedstrijd. De Gentenaars konden de Panters echter nooit bedreigen. Eindstand 22-13

Voorwaarts - Sikopi 21-16

Een erg enthousiast Sikopi bleek voor leider Voorwaarts een taaie brok. Vlak na rust 8-13. Maar toen vonden de groenwitten terug de juiste toon, en gingen ze de laatste twintig minuten, gesteund door een uitbundige spionkop, als een pletrol over de pioniers, die bovendien bij 13-14 een cruciale strafworp misten. Van 5 goals achter naar 5 goals voor, het is niet iedere ploeg gegeven, en pleit alvast voor de mentale weerbaarheid van Voorwaarts. Maar alle respect voor het jonge Sikopi, dat een schitterende eerste time speelde, maar waarbij de nodige dosis ervaring ontbrak om de riante voorsprong met succes te consolideren en dat geen gepast antwoord vond op de Voorwaartsdruk tijdens de tweede helft.

Vobako-Meeuwen 10-10

Vobako behaalt thuis een punt tegen Meeuwen en kan zo wegkomen van de laatste plaats. Meeuwen blijft comfortabel 5de

Borgerhout - Verde 12-11

Beide ploegen houden elkaar in evenwicht tot 3-3 als Borgerhout de eerste tweepunten kloof kan bewerkstelligen. Verde zoekt de aansluiting maar het zijn opnieuw de zebra's die een 7-4 voorsprong nemen. Beide ploegen scoren nu om en om. We gaan rusten bij 8-6.De fusieploeg komt verbeten aan de start van de tweede helft en via 2 verre schoten van Silke Smet trekken ze terug gelijk.Aanvoerder Johan Olaerts brengt Verde op vrijworp en doorloper voor het eerst 2 goals voor met nog een dik kwartier te spelen. Borgerhout komt eentje dichter en Verde mist een strafworp. Nienke Daelman scoort de gelijkmaker op doorloper; 10-10.Dave Dillen brengt de rood-witten op voorsprong maar dit wordt direct gecounterd door Sira Verelst (11-11). Kristof Loos houdt met z'n vierde van de middag de punten thuis in het Boelaerpark.