dEUS in uitverkocht Vorst
BRUSSEL - Het concert dat de Belgische groep dEUS in maart volgend jaar in Vorst Nationaal geeft is helemaal uitverkocht.
dEUS speelt deze week drie keer in de AB, maar die concerten waren op een mum van tijd uitverkocht. Teleurgesteld fans die geen ticket konden bemachtigen, kregen echter een tweede kans want eerder deze week werd bekendgemaakt dat de band rond Tom Barman op 1 maart 2006 in Vorst Nationaal optreedt.

Ook daarvoor was de toeloop echter enorm. De voorverkoop begon vanmorgen om 9u en omstreeks 13u gingen de laatste tickets de deur uit.

dEUS is de vierde Belgische band die er in slaagt Vorst Nationaal uit te verkopen. Eerder slaagden Axelle Red (1999), K's Choice (2000) en Novastar (2004) daarin.

Tot deze week speelde dEUS voor het laatst in een Belgische zaal in oktober 1999. Nadien speelde de groep wel nog enkele tryouts en op Werchter (2002) en Pukkelpop (2004).

De groep is momenteel bezig aan een uitgebreide toernee door Frankrijk en de Benelux. Later zijn ook concerten in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Portugal, Oostenrijk en Zwitserland gepland. Begin volgend jaar trekt de groep naar de Verenigde Staten, Japan, Rusland en Israël.