De Amerikaanse actrice Angelina Jolie is zaterdagavond in Nice bevallen van een tweeling. Beide baby’s, een jongen en een meisje, stellen het goed, aldus gynaecoloog Michel Sussmann in de zondagseditie van de krant Nice-Matin.
De tweeling met de voornamen Knox Léon en Vivienne Marcheline zijn iets voor 20.00 uur geboren, preciseert Nice-Matin. Nog volgens Nice-Matin, weegt Knox Léon 2,27 kilogram en Vivienne Marcheline 2,28 kilogram.

Keizersnede

Hun mama stelt het goed. De 33-jarige Amerikaanse actrice Angelina Jolie is bevallen in het ziekenhuis Santa-Maria Lenval via een keizersnede. De operatie was reeds lang op voorhand gepland maar werd enkele dagen vervroegd.

De woordvoerder van het ziekenhuis was, iets na middernacht, niet bereikbaar om de informatie te bevestigen. De eerste foto van de tweeling is al verkocht voor 11 miljoen dollar aan een Amerikaanse krant. Het geld zal worden gebruikt voor humanitaire hulp.

Zes kinderen

De familie Pitt telt nu zes kinderen. De 44-jarige Brad Pitt en Angelina Jolie adopteerden drie kinderen: de 6-jarige Maddox uit Cambodja, de 4-jarige Pax uit Vietnam en Zahara, 3 jaar en geboren in Ethiopië. Samen hebben ze ook al een biologisch kind, Shiloh, dat in mei 2006 in Namibië werd geboren.