Tien jaar geleden werd van de kleine Casey Knowles een foto gemaakt die recent is gebruikt voor de campagne van Hillary Clinton, de voormalige first lady die haar zinnen heeft gezet op het Witte Huis. Maar wat blijkt? Knowles is nu een fervent aanhanger van Clintons tegenstander Barack Obama.
In het spotje, uitgezonden in Texas in de periode voor de vorige week door Clinton nipt gewonnen Democratische voorverkiezingen, is een foto te zien van een achtjarige Knowles die ligt te slapen. Het 03.00 uur, de telefoon gaat in het Witte Huis, uw kinderen liggen veilig te slapen en de vraag is: 'Wie wilt u dat de telefoon opneemt?' De onderliggende boodschap is dat Obama te weinig ervaring heeft om een goede president te zijn.

Knowles zag pas dat zij in de spot figureerde toen er grappen over werden gemaakt in het satirische programma ’The daily show’. De bewuste foto werd tien jaar geleden gemaakt voor een reclame voor spoorwegmaatschappij. De campagne van Clinton kocht de foto van Getty Images voor gebruik in het spotje. Wat Knowles vooral laakbaar vindt is dat het spotje van Clinton zou zijn bedoeld om angst te zaaien, zei ze op de Amerikaanse televisie.

Mogelijk komt Knowles opnieuw in een politiek spotje. Ze is actief voor de campagne van Obama en heeft geopperd een nieuw filmpje te maken, met haar en Obama. Het campagneteam vond dat volgens Knowles een heel aardig idee.