Na een lange carrière in de autosport heeft Guy Fréquelin, huidig sportief leider van Citroën Sport, besloten om met pensioen te gaan. In onderling overleg met de directie blijft Fréquelin aan tot eind 2007 en wil hij samen met Sébastien Loeb graag een vierde wereldtitel op rij bij de rijders behalen.
Vanaf 1 januari neemt Oliver Quesnel de sportieve leiding over van Fréquelin, die hem tijdens de 2 resterende rally's van Ierland en Groot-Brittannië zal introduceren in het team.

Guy Frequelin begon zijn actieve carrière als rijder in 1966. Hij was toen 21 jaar. Fréquelin won 10 nationale titels en werd in 1981 vicewereldkampioen. Hij reed toen met een Talbot Sunbeam Lotus en had als co-rijder Jean Todt, momenteel nog steeds actief bij het F1-team van Ferrari. Nadien werd hij, vanaf 1989, teammanager bij Citroën en kon zo verder leven voor zijn passie, de autosport.

Zijn palmares als teambaas is indrukwekkend. Vijf wereldbekers in de rallyraid, vier keer het Franse kampioenschap met 23 zeges, een Frans kampioenschap op onverhard voor tweewiel aangedreven wagens, één keer kampioen van Europa, drie wereldtitels bij de juniors, drie wereldtitels bij de rijders en co-rijders met in totaal 41 zeges en drie wereldtitels bij de constructeurs. François Duval won zijn eerste WK rally ooit, onder de vleugels van Fréquelin.

Zijn opvolger Oliver Quesnel kan ook al terugblikken op een mooie autosportcarrière. Nadat hij manager was bij F1-rijder Patrick Tambay begon hij in 1978 bij Simca Racing en later bij Peugeot onder leiding van Jean Todt. In 1988 begon hij met een eigen team, Metal 5. Vanaf 1 januari begint hij aan een nieuwe uitdaging bij Citroën.