'Ronaldo maakte huwelijk kapot'
Foto: afp
Dat Cristiano Ronaldo heel wat vriendinnetjes verslijt was al bekend. Maar de 23-jarige spits van Manchester United zou nu ook iets hebben met een getrouwde vrouw. En daar kan haar man niet mee lachen.
Ronaldo zou sinds augustus een relatie hebben met de 25-jarige Olena. Volgens haar man, de Britse zakenman John Haynes (50), heef Ronaldo hun huwelijk kapotgemaakt. Haynes ontdekte dat zijn Oekraïense vrouw en de voetballer in het geheim meer dan 300 sms'jes naar elkaar stuurden.

Olena zou eerst ontkend hebben dat er iets aan de hand was. Uiteindelijk kreeg Haynes toch een foto te zien van Ronaldo en Olena die vorig weekend samen een restaurant verlieten. Haynes diende daarop een scheidingsaanvraag in.

De zakenman begrijpt naar eigen zeggen niet wat zijn vrouw in de voetballer ziet. 'Misschien voelt ze zich gewoon meer aangetrokken tot zo'n slijmbal', vertelde hij aan de Britse tabloid Daily Mail. Haynes en Olena waren al vijf jaar samen. De woordvoerder van Cristiano Ronaldo wou geen commentaar geven op de zaak.