Op de wereldkampioenschappen wielrennen voor junioren in Moskou is Kevin De Jonghe vrijdag als zesde geëindigd in de tijdrit.
De titel ging naar de Australiër Luke Durbridge. Die deed over 25,8 kilometer twee seconden beter dan de Amerikaan Lawson Craddock, de Deen Lasse Norman Hansen werd derde op elf seconden.

De Jonghe deelde zijn tijdrit net als tijdens het EK in Hooglede begin juli, waar hij vijfde werd, goed in. Halverwege kwam hij als tiende door, in de tweede wedstrijdhelft boekte hij nog vier plaatsen winst. Op winnaar Durbridge gaf hij uiteindelijk 36 seconden prijs. Guillaume Van Keirsbulck, in het EK nog zesde, verging het minder goed. Hij strandde op de 36ste plaats, op bijna twee minuten van de winnaar.

Bij de meisjes revancheerde de Oekraïense Canna Solovey zich voor de nipte nederlaag die ze in het EK in Hooglede opliep tegen de Française Pauline Ferrand Prévot. Toen verloor Solovey met amper één seconde verschil, nu deed ze maar liefst 41 seconden beter dan Ferrand Prévot. Die veroverde wel nog het zilver.

Elizaveta Oshurkova, nog een Oekraïense, greep het brons met minder dan één seconde voorsprong op de Australische Kendelle Hodges.

Er namen geen Belgische meisjes deel.