Geen seks meer voor Britney
Britney Spears mag van haar dokter geen seks meer hebben, wil ze haar zwangerschap gezond doorbrengen. De arts Holly Phillips heeft publiekelijk de aanstaande moeder advies gegeven, nadat de zangeres bloedingen had gekregen.
Phillips adviseert de sexy zangeres, die onlangs nog beweerde dat ze drie keer per dag seks heeft, het veel rustiger aan te doen tussen de lakens. Ook moet Britney fast food laten staan voor wat het is en niet meer de sigarettenrook van manlief Kevin Federline inademen.

,,Bloedingen tijdens de zwangerschap brengt een hoog risico met zich mee. Britney moet daarom veel rusten in bed en geen seks meer voor deze jongedame!''

La Spears kan het echter niet waarderen dat mevrouw Phillips ongevraagd haar ongezouten mening geeft. In de New York Daily News geeft Britney's manager de arts dan ook een koekje van eigen deeg: ,,Niemand vraagt om haar mening. Deze dokter moet zich met haar eigen zaken bemoeien, vooral haar mond houden en zich richten op haar eigen leventje.'' Volgens de manager houdt Britney er een heel gezonde levensstijl op na, juist vanwege haar zwangerschap.