Bush loopt schrammen op bij fietsongeval
Foto: rr
De Amerikaanse president George W. Bush, is woensdag tijdens een fietstochtje van zijn fiets gevallen en in botsing gekomen met een politieagent. Bush had wat schrammen op zijn handen en armen die zijn verzorgd door de arts van het Witte Huis en kon later met de bus terug naar de G8-top.
De Amerikaanse president maakte een tochtje op het terrein van het Schotse hotel waar de top wordt gehouden. Naar eigen zeggen maakte hij "flink tempo" en was het wegdek glad, waardoor hij uitgleed. De agent stond helaas op het verkeerde tijdstip op de verkeerde plaats en werd geraakt. Hij is afgevoerd naar een ziekenhuis met licht enkelletsel en maakt het naar omstandigheden goed.

Bush kwam er vanaf met schaafwonden op zijn handen en armen en kon het programma van de G8-top gewoon blijven volgen.

De Britse koningin Elisabeth II ontving gisteravond de regeringsleiders van Rusland en van de zeven rijkste landen, Italië, Frankrijk, de VS, Groot-Brittanië, Canada, Duitsland en Japan. Gisteravond dineerden de wereldleiders, vandaag vangen ze officieel onderhandelingen aan, vooral over de opwarming van de aarde en de economische toestand van de wereld.