De Post en Mitt Worldwide Logistics werken samen in Nederland
BRUSSEL - Belgian Post International (BPI) en Mitt Worldwide Logistics BV, gespecialiseerd in expresvervoer, groepage en distributie van postproducten, hebben een samenwerkingscontract ondertekend op het vlak van internationale post in Nederland. Dat heeft De Post woensdag aangekondigd.
,,Concreet houdt het partnerschap in dat Mitt alle internationale volumes die het ophaalt bij zijn klanten, via BPI zal verzenden'', zo luidt het in een persbericht. Voorts zal Mitt de nodige ondersteuning geven aan de account managers van BPI die zich in Nederland rechtstreeks richten tot de grotere klanten.

,,Mitt Logistics is een gerenommeerd transport- en expresbedrijf in de Nederlandse markt. Hun netwerk, klantenbestand, kwaliteit en klantenaandacht zullen de aanbieding van onze internationale postproducten sterk ondersteunen'', stelt Peter Somers, algemeen directeur van BPI.

BPI is de business unit van de Belgische Post die internationale postoplossingen aanbiedt aan klanten in België en het buitenland.