In het onderzoek rond het signalisatiebedrijf Janssens zijn de zaakvoerders van de signalisatiebedrijven Trafiroad en Verjans Veiligheid & Signalisatie vrijgelaten. Dat werd vernomen bij het parket van Dendermonde.
In het luik van de prijsafspraken blijft dus alleen Glenn Janssens van het Lokerse signalisatiebedrijf Janssens aangehouden.

De twee vrijgelaten zaakvoerders zijn Joost V. van Trafiroad uit Nazareth en Willy V. van Verjans Veiligheid & Signalisatie uit Hasselt.

Hun verdere aanhouding is niet langer noodzakelijk, maar het onderzoek tegen beide personen wordt voortgezet. De bedrijven zouden aanbestedingen van verschillende overheden in heel Vlaanderen gemanipuleerd hebben door middel van prijsafspraken.

Bij het vierde bedrijf dat verdacht wordt van prijsafspraken, Verfaillie-Leroy en Co uit Ieper, werden zaakvoerder Geert V. en zijn dochter Veerle eerder al vrijgelaten onder voorwaarden.

In de zaak Janssens zitten nu nog drie personen in de cel. Het gaat om Glenn Janssens, de voormalige Mechelse schepen Leo Stevens en de Mechelse ambtenaar van de dienst Openbare Werken Yvo V.