BRUSSEL - Op de ATP-rankings is Xavier Malisse (9e) opnieuw in de top-10 van de Champions Race gedoken dankzij zijn finaleplaats in Delray Beach. Omdat hij vorig jaar dat toernooi won, en dus heel wat punten te verdedigen had, zakt hij echter 8 plaatsen in het Entry System. Gilles Elseneer, winnaar van het Challengertoernooi van Andrezieux, springt in dat Entry System van plaats 186 naar 145.
Veel andere verschuivingen vallen er niet te noteren. In de top-10 van het Entry System is er slechts een verandering: Andre Agassi (8e) en Gaston Gaudio (9e) wisselen van plaats. De Kroaat Ivan Ljubicic, winnaar van het ATP-toernooi van Zagreb, blijft 5e in het Entry System, maar springt in de Champions Race van 5 naar 3.

De Argentijn Jose Acasuso wordt voor zijn toernooizege in Vina del Mar beloond met een 18e plaats (+95) in de Champions Race en een 33e plaats (+13) in het Entry System. De Duitser Tommy Haas, die Malisse versloeg in de finale van Delray Beach, is 6e (+4) in de Champions Race en 29e (+1) in het Entry System. Eerste Belg in het Entry System blijft Olivier Rochus (30e), die een plaatsje wint.