Volvo is meest geschikt voor seks
Doos op wielen ziet het meeste actie Foto: volvo
LONDEN - Wie durft nog beweren dat Volvo een saaie wagen is? Volgens de resultaten van een rondvraag bij meer dan 4000 autobezitters is de Volvo Estate het best geschikt om de liefde in te bedrijven.
Vooral wagens met veel ruimte scoren hoog in de poll. De Mercedes Sprinter was tweede voor de ietwat oudere VW Camper.

''Het is verbazingwekkend dat de Volvo - ondanks een reputatie van doos op wielen - zo hoog scoort in de rondvraag, '' aldus Paul Purdy van yesinsurance.co.uk dat de studie uitvoerde. ''Het ziet ernaar uit dat ruimte de doorslag geeft voor veel koppels.''

Cijfers

81% van de ondervraagden gaf toe ooit al geflirt te hebben in de wagen. Een op tien automobilisten beweert zelf ooit al rijdend seks te hebben gehad. 60% van hen zegt de wagen beschadigd te hebben tijdens het liefdesspel, maar bijna niemand durfde hiervoor een schadeclaim indienen bij de verzekeringen. Achteruitkijkspiegels blijken het meest te lijden onder de hormonen van hun eigenaars. Ook zetels zijn vaak het slachtoffer.

De meest populaire plaats voor autoseks is de parking langs de autosnelweg. Ook rustige parkeerplaatsen en landwegjes komen in aanmerking.

Top 10
1 Volvo estate
2 Mercedes Sprinter
3 VW camper
4 BMW 3 saloon
5 Ford Escort
6 Audi TT
7 Land Rover Discovery
8 Porsche Carrera
9 VW Golf
10 Ford Focus