De Grijze Wolven slagen er nog steeds in te infiltreren in Belgische politieke partijen. De Gentse CD&V heeft bijvoorbeeld Fuat Korkmazer op haar lijst staan, voorzitter van de vzw Gent Türk Ocagi, die algemeen bekendstaat als een Gentse afdeling van de Turkse extreemrechtse beweging.
Korkmazer bezet de 23ste plaats op de Gentse CD&V-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hij is al minstens sinds 2004 voorzitter van Gent Türk Ocagi, ,,De Turkse haard van Gent''. Officieel houdt de vzw zich bezig met de organisatie van sociaal-culturele en sportieve activiteiten voor jongeren.

Diverse bronnen zijn het er volgens De Morgen over eens dat Gent Türk Ocagi gelieerd is met de extreemrechtse organisatie de ,,Grijze Wolven''. ,,Overal worden ze beschouwd als een gevaarlijke, extremistische organisatie die de integratie van de Turkse gemeenschap bemoeilijkt'', luidt het. De infiltratie in onder meer politieke partijen is een bekende strategie van de Grijze Wolven, die op die manier hun nationalistische agenda proberen door te drukken. Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen slaagden ze erin kandidaten op de lijsten van de toenmalige SP en Agalev te krijgen.