Morgan Freeman zal snel herstellen van auto-ongeval
Foto: ap
De verwondingen van de acteur Morgan Freeman na zijn ongeval dit weekend blijken al bij al nog mee te vallen. De acteur werd met een helicopter naar het ziekenhuis in Tennessee gebracht nadat zijn wagen van de weg geraakte en Freeman gekneld kwam te zitten in het voertuig.
Volgens de eerste berichten bleek zijn toestand kritiek, maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Volgens de woordvoerder van Freeman, Donna Lee, zou hij snel herstellen van zijn verwondingen. De acteur zou een gebroken arm en elleboog hebben en hij zou ook last hebben van zijn schouder.

Het ongeval gebeurde dicht bij het Amerikaanse dorpje Ruleville, Tallahatchie. Volgens Ben Williams, de woordvoerder van de plaatselijke politie, ging de wagen van Freeman enkele keren over de kop. 'Niets leek erop dat de bestuurder alcohol of drugs had gebruikt,' aldus williams. 'Bovendien droegen Freeman en zijn vrouwelijke passagier ook hun veiligheidsgordel'.

Freeman die in 2005 een Oscar kreeg voor zijn rol in 'Million Dollar Baby', woont dichtbij Charleston met zijn vrouw Myrna.