De Australische marine is een onderzoek gestart naar verschillende leden van de marine. De mariniers hadden elkaar uitgedaagd in een spel met als doel seks te hebben met zoveel mogelijk vrouwelijke collega's. Dat meldt de Australische zender Channel Seven news.
Bemanningsleden van de HMAS Success hebben een logboek bijgehouden. Alle vrouwelijke collega's kregen een bepaalde waarde in dollar toegekend. Er kon meer geld verdiend worden door seks te hebben met vrouwelijke officiers en lesbiennes. Ook seks hebben op onder andere een biljarttafel bracht meer geld op. Het doel was om seks te hebben met zoveel mogelijk vrouwelijke collega's om zo zoveel mogelijk geld te verdienen.

Kapitein Simon Brown ontdekte het seksspel al in mei toen het marineschip aangemeerd lag in Singapore. Nadat ze ondervraagd werden, werden de betrokken bemanningsleden teruggestuurd naar Australië. De marine wacht de resultaten van het onderzoek af en roept ondertussen op om collega's 'menselijk te behandelen' en dat ongepast gedrag niet getolereerd zal worden.