Prins Laurent eigenaar van exclusieve villa op  Panarea
Foto: © Christophe Licoppe
Prins Laurent heeft een exclusieve villa op het idyllische eiland Panarea, voor de kust van Sicilië. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag. Laurent kocht het huis in 2002 voor ongeveer een miljoen euro.
De villa met vier slaapkamers en uitzicht op de vulkaan Stromboli zou er vandaag vervallen bijliggen omdat Laurent nog geen renovatiewerken heeft laten uitvoeren. Volgens een eilandbewoner is enkel de keuken een beetje ingericht. De villa zou op dit moment zowat 2 miljoen euro waard zijn.

Volgens restauranteigenaar Pina Cincotta kwamen Laurent en Claire al in haar restaurant eten. De burgemeester van het eiland zou zijn uitgenodigd op het huwelijk van de prins.

Nog volgens Cincotta is het al een tijdje geleden dat Laurent en Clair in het huis verbleven. ,,Claire durft niet omdat de kinderen - de tweeling - te klein zijn. Ze is bang dat hen iets overkomt. Het is daar gevaarlijk, met al die trappen'', aldus de Italiaanse.

Volgens de inwoners van het eiland kwam Laurent al ter plaatste met een Belgische architect en kwamen een aantal schilders de keuken verven. De inwoners begrijpen niet waarom Laurent de villa laat verkrotten.

Onder meer de Nederlandse kroonprins Willem-Alexander en zijn vrouw Máxima zouden ook interesse getoond hebben in het huis, maar Laurent wil het niet verkopen.