Tijdens de oudejaarsnacht werd in Mol een negentienjarige vrouw verkracht door een veertiger. Er zijn veel gelijkenissen met drie verkrachtingen van vorig jaar in dezelfde streek en de politie hoopt aan de hand van getuigenissen de dader op het spoor te komen. Dinsdag werd een beschrijving van de man opgemaakt.
De jonge vrouw was tussen 3 en 4 uur te voet op weg van het centrum naar huis. In de Chrysantenlaan werd ze aangesproken door een man die haar onder bedreiging van een mes in het fietspadje richting Annemoonstraat dwong. Daar verkrachtte hij haar.

Volgens de verklaringen van het slachtoffer gaat het om een blanke man van ongeveer veertig jaar. Hij is ongeveer 1,75 meter groot, heeft een rond postuur en zijn haar is kortgeknipt.

Op het moment van de feiten was de man gekleed in een beige jas tot op de heupen en een beige/bruin geruite sjaal. Zijn dialect laat vermoeden dat hij uit de streek afkomstig is.

Meteen werd de link gelegd met drie soortgelijke verkrachtingen in 2009. De politie van de zone Balen-Dessel-Mol vraagt iedereen die deze persoon in de nacht van oud op nieuw heeft opgemerkt om contact op te nemen via het nummer 014 33 37 00.