Matizze op rand van faillissement
Foto: © Pol De Wilde - Corelio
Lins Mommen zal wellicht restaurant Matizze moeten sluiten. De deelneemster van de eerste reeks van 'Mijn Restaurant' kijkt tegen een zware schuldenberg aan. 'Ik kan niet anders dan deze week een zware knoop doorhakken', zegt Lins in Dag Allemaal.

Volgens Lins heeft Matizze zwaar te lijden gehad onder de economische crisis. Sinds de zomer komen er een pak minder klanten. 'Nadat ik mijn ex-man David uit de zaak had gekocht, zijn er ook een aantal lijken uit de kast gevallen', aldus Lins. Ze heeft het onder andere over onbetaalde facturen. Maar ook de kosten om het pand te huren en onderhouden vallen zwaar uit.

'Heel mijn privé-vermogen heb ik in Matizze gepompt. Ik bezit geen rotte bal van mezelf', zegt Lins nog. Als het restaurant moet sluiten zal ze alles kwijt zijn.

Ondertussen zoekt Lins alsnog naar een overnemer. Mogelijke kandidaat-overnemers zijn Chris en Wendy uit de tweede reeks van 'Mijn Restaurant', zij zijn al een tijdje op zoek naar een nieuw pand.

Door de financiële problemen zijn Lins en haar vriendin Evi een tijdje uit elkaar geweest. Ze hoopt nu een zwarte bladzijde om te slaan, al wacht vooral het grote onbekende. 'Mogelijk ga ik een opleiding volgen om massages en dergelijke te geven. Hoe er intussen brood op de plank moet komen, weet ik niet'.