Bruce Springsteen komt naar Koning Boudewijnstadion
Bruce Springsteen en zijn E Street Band treden op 23 juni 2008 op in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Het zal de tweede keer zijn op een half jaar tijd dat The Boss naar ons land komt. Op 12 december treedt hij ook al op in het Antwerpse Sportpaleis. Dat concert was in een mum van tijd uitverkocht.
Springsteen en zijn E Street Band trokken onlangs voor het eerst in vijf jaar weer de studio in. Het resultaat was het album Magic, dat sinds oktober in de winkel ligt.

De E Street Band-leden tijdens de komende concerten zijn: Roy Bittan (keyboards), Clarence Clemons (sax, percussie) Danny Federici (keyboards), Nils Lofgren (gitaar), Patti Scialfa (zang, gitaar), Garry Tallent (bas), Steven Van Zandt (gitaar) en Max Weinberg (drums).

Tickets kosten tussen de 85 en de 65 euro en zijn vanaf zaterdag 8 december om 8 uur uitsluitend te koop via Proximus Go For Music op www.proximusgoformusic.be, telefoonnummer 0900-2.60.60 of een sms met code ‘BOS’ naar 3060.

‘Op uitdrukkelijk vraag van de artiest kunnen er per persoon/per bestelling maximaal 6 tickets besteld worden. Om woekerhandel te vermijden, zijn alle tickets gepersonaliseerd en niet over te dragen’, luidt het.

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig