Lily Allen verleidt jonge rockgitarist
Foto: daily mail
Het is niet van haar gewoonte om mannen van haar eigen leeftijd te versieren, maar voor gitarist Wade Oates maakt Lily Allen graag een uitzondering. Tijdens een avondje uit in een Londense club liet de zangeres zich gaan met de 23-jarige muzikant van The Virgins.
Lily Allen leerde Oates kennen op het Fuji Rock Fesitval. Dat ze het middelpunt van de aandacht waren terwijl ze zaten te stoeien in de rode zeteltjes in de bar, leken de twee zich niet aan te trekken.

Allen, die de laatste tijd enorm is afgevallen door een streng dieet, een buikvirus en de stress van het touren, had een mooi bruin kleurtje en zag er ontspannen uit. De zangeres liet op Twitter al weten dat 'ze zich enorm vermaakt heeft de laatste dagen'.

Of er iets moois bloeit tussen Allen en de jonge gitarist is maar zeer de vraag. Een vriend van zangeres vertelde aan de Daily Star dat 'ze single is en zich amuseert'. 'Ze heeft het te druk voor een vriendje', aldus diezelde vriend. Allens vorige partners waren allemaal een stuk ouder. Zo had ze een relatie met de 45-jarige kunstdeskundige Jay Joplin en met Ed Simons van Chemical Brothers (39).