Brad Pitt wil met pensioen
Foto: ap
Vele fans zullen het niet met hem eens zijn, maar de Amerikaanse acteur Brad Pitt vindt dat hij te oud is geworden voor de filmwereld. Hij wil kansen geven aan de jongere generatie en heeft gezegd dat hij wil stoppen met acteren.
De 45-jarige acteur uit Inglourious Basterds vindt dat hij bijna alles heeft bereikt wat hij wou bereiken in zijn carrière en dat er voor oudere acteurs niet zo veel mooie rollen meer zijn. 'Acteren is iets voor jonge mannen. Ik heb het gevoel dat mijn tijd gepasseerd is en dat is best bevrijdend', aldus Brad Pitt.

'Natuurlijk heb ik nog acteerdromen te vervullen,' nuanceert de acteur zijn straffe uitspraak meteen, 'maar we zullen het er nog eens over hebben als ik die verwezenlijkt heb.'

Brad en zijn vrouw Angelina Jolie hebben in ieder geval hun handen vol met hun zes kinderen. Ze nemen hun hele familie waar ook ter wereld mee wanneer ze moeten spelen in een film. Volgens de acteur heeft deze levensstijl heel veel voordelen voor de kinderen. 'Ze leren zo veel bij. We zijn erg blij met hun blik op de wereld', aldus de filmster.