Een 9-jarig meisje heeft een contract aangeboden gekregen voor een topbaan waarbij ze minstens 140.000 euro per jaar kan binnenhalen. Dat meldt The Mirror vandaag.
Het gaat om Caroline Pearson, die solliciteerde bij een groot modebedrijf. In mei zag ze in de krant een advertentie staan, en stelde samen met haar moeder een cv op met daarin onder andere haar basisschoolresultaten.Bij haar cv voegde ze een handgeschreven brief, met daarin de tekst: 'Ik weet dat ik waarschijnlijk veel te jong ben voor deze baan, maar ik wil heel graag bij jullie werken. Ik kom er heel vaak en ben blij met jullie nieuwe filiaal. Mijn ouders hebben me beloofd dat, als ik de baan krijg, we naar Birmingham verhuizen.'

Vervolgens werd Caroline uitgenodigd voor een gesprek en een rondleiding op het hoofdkantoor. De directrice van de modezaak was zo onder de indruk van Caroline's nieuwe ideeën, dat ze gelijk een baan kreeg aangeboden. Wel moet ze eerst nog een paar jaar naar school voordat ze daadwerkelijk aan de slag mag.