Jennifer Aniston sluit compromis over naaktfoto’s
Foto: ap
Hollywoodactrice Jennifer Aniston (37) heeft een compromis bereikt met een paparazzo over enkele naaktfoto’s. ,,De zaak werd in der minne geregeld", zegt Anistons advocaat. Meer details wou hij niet kwijt. In december vorig jaar diende de voormalige 'Friends'-actrice een klacht in tegen fotograaf Peter Brandt.

Brandt zou met een grote telelens foto’s hebben genomen van een topless zonnende Aniston. Hij bood de foto’s aan aan verschillende roddelbladen en zou zo Anistons privésfeer hebben geschonden. De man ontkent dat hij de foto’s van op een lange afstand nam.

Hij bevond zich naar eigen zeggen op slechts 300 meter van Anistons huis en hoopte enkel foto’s te kunnen nemen van de actrice met haar vriend, acteur Vince Vaughn. ,,Ik wou haast dat ze niet topless naar buiten was gekomen", zei Brandt.

Hij wees er voorts op dat Anistons tuin niet is afgeschermd met een hoge omheining. In 2000 diende de actrice al eens klacht in tegen een mannenblad dat topless foto’s van haar had gepubliceerd. De fotograaf was daarvoor over een hoge muur geklommen. Een fotoagentschap betaalde Aniston toen een schikking van ruim 500.000 dollar (424.000 euro).