Kate Ryan en Hadise braken met hun vorige management nadat ze ongevraagd naaktfoto's van hun baas in hun mailbox kregen. Tenminste, dat beweert TwoBrains Music. Dat valt te lezen in de kranten van de Persgroep.

Het managementbureau van Johan Hendrickx stelt ex-werknemer Zoran Vignjevic verantwoordelijk voor het vertrek van beide artiesten en eist nu 250.000 euro. De Leuvense strafrechter spreekt zich op 30 juni over de zaak uit

Vignjevic zou naar beide artiesten vertrouwelijke mails hebben gestuurd met daarin foto's waarin Johan Hendrickx en zijn vriendin naakt te bewonderen waren. De werknemer - inmiddels ontslagen - van Two Brains Music kreeg de foto's in handen door in te breken op de pc van zijn baas, luidt het.

Volgens de advocaat van Johan Hendrickx wou Vignjevic schade toebrengen aan het managementbureau waar hij werkte. Zoran Vignjevic zelf zegt dat het om een uit de hand gelopen grap gaat.

Of Kate Ryan en Hadise braken met Two Brains Music vanwege de naakfoto's is niet geheel duidelijk. Voor Johan Hendrickx is het verband wel duidelijk. Wellicht op 30 juni zal de rechtszaak voorkomen.