Britney heeft meer zin in seks dan ooit
Foto: rr
Britney Spears heeft in People's Magazine een boekje open gedaan over haar zwangerschap. Naast de typische zwangerschapskwaaltjes als misselijkheid en vreemde eetgewoonten, praten Spears en haar echtgenoot Kevin Federline ook openlijk over hun seksleven.
De sexy zangeres is inmiddels vier maanden in verwachting en kan volgens eigen zeggen niet van haar man afblijven. De 26-jarige Federline heeft er geen problemen mee en zegt te genieten van de hete nachten. "Ik heb nog nooit zo'n libido gehad als nu. De seks is werkelijk fantastisch en ik kan er niet genoeg van krijgen", vertelde Britney tijdens het openhartig interview.

Verder vertelt de Amerikaanse superster dat ze moet huilen om elke film die ze ziet en haar optredens absoluut niet mist. Het kiezen van een naam valt haar zwaar, omdat ze niet wil weten van welk geslacht haar kindje is. "Ik heb een paar namen die ik al mooi vond toen ik klein was," vertelt ze, "waarschijnlijk wordt het daar één van."

Federline vertelt dat ook hij gevoeliger is geworden en af en toe wat meer voor zijn vrouw moet zorgen. Federline heeft twee kinderen uit een eerdere relatie en Britney liet weten daar goed mee te kunnen oefenen voor het moederschap.

In oktober wordt het kindje verwacht en de superster begint nu toch wel wat eigenaardigheden te ontwikkelen. "Ik heb iedere dag trek in augurken en ijs. Niet tegelijkertijd hoor, maar die smaken nu gewoon extra lekker", aldus de 23-jarige Spears. Af en toe eet Spears ook een broodje tonijn met kaas.