Oorlog om geamputeerd been
Een barbeque smoker
Een geamputeerd been is de inzet geworden van een machtsstrijd tussen de man die het verloor, en de persoon die het been op een veiling kocht.
Het been van John Wood werd geamputeerd na een vliegtuigcrash in 2004. Wood hield het lichaamsdeel bij zich zodat hij later in 'één stuk' begraven kan worden. De man kreeg echter af te rekenen met financiële problemen en al zijn bezittingen werden geveild, inclusief het been dat Wood zorgvuldig in zijn 'barbecue smoker' bewaarde.

Shannon Whisnant kocht eigenlijk de barbecue, en wist niets van het been. Eerst schrok hij zich te pletter en gaf hij het lichaamsdeel aan de politie, die het doorspeelde aan een mortuarium. Nu wil Whisnant het been terug om er een attractie van te maken. Nieuwsgierigen zouden tegen betaling het been mogen bekijken.

Voorlopig krijgt Whisnant zijn zin niet. Het mortuarium wil het been enkel teruggeven aan de rechtmatige eigenaar: John Wood. Daarom stelt Whisnant voor om de opbrengsten te delen met Wood. 'Halloween komt eraan, de ideale periode dus om mensen aan het schrikken te brengen en er wat extra mee te verdienen'.

Wood huivert bij de gedachte dat er iemand geld wil verdienen met zijn been en is niet van plan op het voorstel in te gaan.