Van 8 tot 11 november wordt in de Country Hall van Luik de eerste editie van de Panasonic Legend's Cup gespeeld, de negende van elf manches van de ATP Seniors Tour, die is omgedoopt tot 'Champions BlackRock'. Enkele grote namen uit de tennisgeschiedenis zullen van de partij zijn.
In totaal zullen acht gewezen sterren van het mannentennis in Luik aantreden: Bjorn Borg, John McEnroe, Guy Forget, Guillermo Vilas, Henri Leconte, Anders Jarryd, Emilio Sanchez en Mansour Barahmi. Zij worden ingedeeld in twee poules van vier spelers. De winnaar ontvangt 5.000 dollar.

"Dat we zoveel sterren op hetzelfde moment op dezelfde plaats kunnen samenbrengen is buitengewoon", zegt de voorzitter van de Franstalige Tennisfederatie, André Stein, dinsdag bij de voorstelling van het evenement. "De grootste vedetten van de jaren '70 en '80 zijn erbij. Het Luikse publiek, dat tijdens de Fed Cup en Davis Cup altijd trouw op post is, zal kunnen genieten."

De ATP Seniors Tour wordt na zeven manches aangevoerd door de Spanjaard Sergi Bruguera, voor de Fransman Cédric Pioline.

Tickets bestellen kan via het telefoonnummer 04/330.38.32 of per mail naar tennis@liegebasket.be of info@covadis.be.