De Engelse tenniswereld staat op zijn kop nadat een lesbische topcoach betrapt werd in bed met een 13-jarige leerlinge. Momenteel is er een rechtzaak aan de gang tegen de vrouw.
De 29-jarige coach, Claire Lyte, zou haar pupil misbruikt hebben en haar macht als trainster hebben uitgespeeld. Het meisje is een veelbelovende speelster aan de tennistalentenschool van de Engelse tennisbond.

De affaire tussen de trainster, zelf ooit professioneel tennister, en de tiener kwam uit toen de moeder van het meisje het stel naakt in bed betrapte. Lyte ontkent de relatie in alle toonaarden en houdt vol dat ze het slachtoffer werd van een valstrik van moeder en dochter. De coach was immers van plan om het meisje van school te sturen omdat ze te weinig vorderingen maakte.

De moeder komt met een ander verhaal aanzetten. Haar dochter zou smoorverliefd geweest zijn op haar trainster. Ze ontdekte ook verschillende intieme sms'jes. Tijdens tornooien sliep de tiener altijd op dezelfde hotelkamer als haar trainster. Lyte kopieerde op haar beurt de kledingsstijl van haar leerlinge.

De moeder gaf de trainster niet meteen aan nadat ze die met haar dochter had betrapt. Pas tien maanden later, toen het meisje uit het trainingsprogramma werd gezet, ging ze over tot actie.

Lyte blijft volhouden dat ze geen relatie had met de tiener en dat ze hetero is. In het ondergoed van het meisje werden echter wel DNA-sporen van de coach teruggevonden.