Man (33) trouwt met bruid van 104
Foto: ap
Een 33-jarige Maleisiër is enkele maanden geleden in het huwelijksbootje gestapt met een vrouw van 104 jaar. Hij zweert dat hij het niet voor het geld deed. De kersverse, maar ietwat oude bruid heeft van haar kant laten weten dat ze hoopt dat ze nog lang samen zullen zijn, zo schrijven lokale kranten.

,,Het kan raar klinken, maar sinds we twee maanden geleden getrouwd zijn, heb ik innerlijke rust gevonden'', vertelde de gelukkige bruidegom Muhammad Noor Che Musa aan de krant. Bij het artikel werd ook de obligate huwelijksfoto gepubliceerd, waarop een brede lach te ontwaren valt op het gerimpelde gezicht van bruid Wook Kundor.

Toen Muhammad Wook leerde kennen, had hij naar eigen zeggen vooral medelijden met haar. Na verloop van tijd veranderden die gevoelens in liefde. ,,Ik weet dat veel mensen cynisch zijn en dat ze denken dat ik met haar getrouwd ben omwille van het geld, maar ze is arm'', weerlegt Muhammad alle kritiek op zijn huwelijk. ,,Haar enige rijkdom is haar enorme religieuze kennis. Dankzij haar kan ik mijn kennis in dat domein nu ook vergroten.''